Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Schobert Norbi update-re szorul

Bevallom nem vagyok Schobert Norbi rajongója.  A termékeit nem szeretem, a tornája nem az én világom, a hangja meg egyenesen idegesít. Ugyanakkor tisztelem azért, amit a táplálkozási iparágban elért, mert az azért nem semmi.

Azon mondjuk jót röhögtem, amikor magyarul írt levelet Mark Zuckerbergnek a Facebook alapítójának és tulajdonosának, mert nem értett egyet a közösségi oldal működésének azon részével, mely szerint az oldalán megosztott információk nem jutnak el mindegyik rajongójához. De ez ilyen. Távolságtartással figyelve ezt a világot látom, hogy nem mindig a véletlen műve, ha egy "celeb" hülyét csinál magából, mert arról is lehet beszélni, vitázni, cikkezni.

Most azonban dimenziót ugrott Norbi, hiszen a két legnagyobb Facebook közösség feszült egymásnak. A történet röviden: Norbi megosztott egy cikket, ami arról szólt, hogy a citrom, leginkább szódabikarbónával keverve gyógyítja a rákot, sőt sokkal jobb, mint a kemoterápia, ami csak a gyógyszergyártók lobbija.

Ez a poszt Tibi atyánál kiverte a biztosítékot és született belőle egy bejegyzés, amire Norbi válaszolt is.

Az ördög pedig a részletekben lakozik. A mi szempontunkból most nem az a lényeg, hogy a citrom, szódabikarbóna kombináció, vagy a kemoterápia a jobb gyógymód – ennek eldöntését, hagyjuk meg a szakembereknek. Nézzük azt a részletet, amiben benne foglaltatik maga az ördög:  " Az sem érdekel, hogy az alkoholizmus hazánkban családokat tesz tönkre és embereket öl."

Az idézet nem Tibi atyától, hanem magától az egészséges táplálkozás apostolától, az Update fenegyerekétől.

De, hogy senki se mondja azt, hogy ez csak egy kiragadott mondat, íme a teljes bejegyzés.

Szóval értem én, hogy Norbi időt, energiát és pénzt nem sajnálva összehozott a közösségi oldalán maga mellé egymillió embert. Azt nem értem, hogy miért ő kezeli ezt a felületet. Sajnos nem először bizonyítja be, hogy nem ért hozzá, de nincs ezzel semmi gond, nem az ő szakmája. A baj az, hogy nem érti, érzi a felelősséget, fogalma sincs arról, hogy az egymillió lájkolója közül sokszázezer valóban rajongó és issza a szavait. Ha Norbi azt mondja a citrom jó a rák ellen, akkor az biztos így van. Az meg, hogy olyan mondatok, amelyek arról szólnak, hogy az alkoholizmus családokat tesz tönkre és embereket öl, megjelenhetnek az oldalán, az sajnálatos módon őt magát, a szerzőt minősítik.

Ettől Norbi sikeres még a saját területén. Pedig a közösségi oldalon borzasztóan amatőr. Update-re – frissítésre – szorul.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/30024/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?