Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

A Charlie Hebdo az olasz áldozatokon röhög

Kecskés István

Nem vagyok Charlie. Sosem voltam és nem is leszek. Természetesen sajnáltam azokat az embereket, akiket a terroristák kivégeztek a Charlie Hebdo szerkesztőségében. Az iszlamisták gyilkolására nincs magyarázat. Még az sem, hogy a francia lap szerkesztői igazi büdös bunkók. Ezért nem jár kivégzés, már csak azért sem, mert ha járna, akkor elég sok áldozatot szedne ez a világban. 

A francia lap most éppen az olaszországi földrengéssel viccelődik. Azzal az eseménnyel, aminek több száz áldozata volt. Ez a mocskos, aljas, szemét lap karikatúrát közöl a tragédia kapcsán – már eleve az is egy rettenet, hogy egyáltalán foglalkozni mernek vele. Az alkotás címe: Földrengés olasz módra. Alatta három ábra, az első felett a paradicsomos tészta, a másiknál a sült penne, a harmadiknál pedig a lasagne felirat szerepel.

A kurva anyátokat!

És akkor ez még egy enyhe mondat volt azok közül, amik az eszembe jutottak. 

Viszont, akkor most lenne egy kérdésem: aki annak idején Charlie volt, az most is az? Most is azonosultok? Ugyanúgy elfogadható ez, mint a Mohamedet, vagy éppen Jézust gúnyoló grafika. 

Nem, nem kell kivégezni senkit. Az ember sajnálja a halottakat, a családjukat, nincs magyarázat a gyilkolásra, de arra sincs, amit ennek a mocsoknak a szerkesztői művelnek. Sajnos be kell látni: a Charlie Hebdo szerkesztői elmebetegek. Jót röhögnek azon, amit csinálnak? Ha igen, akkor valóban elment a csepp eszük is. Nincs épelméjű, aki ezen akár egy kicsit mosolyogni tud. Ez a legalja. 

Nem voltam és nem is leszek Charlie.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/29960/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?