Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

A fiatalok nevében, kikérem magamnak!

Újra lesz Való Világ az RTL-en, ami nem baj, hiszen nem kötelező oda kapcsolni. Amúgy ez most akár még érdekes is lehet – egyszer –, hiszen a magyar valóságshow formátumot összevegyítik a Big Brotherrel, vagyis kicsit megújul, átalakul a széria. Szóval nem az a baj, hogy ez a műsor van – tényleg nem zavar, hiszen több, mint 100 csatornám van és ha minden kötél szakad, akkor van az a könyv nevű dolog –, hanem az, amit Herman Péter, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója mondott a minap a Fókuszban, amikor reklámozták a műsort.

"Minél idősebb az ember, annál inkább úgy érzi, hogy ilyen emberek nincsenek is. Jelentem a magyar fiatalok ilyenek, ha tetszik, ha nem. Járok fesztiválokra a Szigettől a Voltig, járok az utcán, járok a strandokra, ilyenek a magyar fiatalok, a magyar fiatalok kötöznek be a való világba" – nyilatkozta a csatorna egyik vezetője a műsorral kapcsolatban. 

Egyetértünk! Vannak olyan emberek, akik beköltöznek a villákba és még a maguk egyszerűségét sem rejtik véka alá, sőt kérkednek vele, hogy mekkora marhák. Igen, vannak olyan emberek, akiknek egy értelmes mondatuk sincs, mert olyan egyszerűek, mint megannyi Gáspár Győző. És akadnak olyanok is, akik nem pironkodnak, ha a kamerák kereszttüzében kell nemi életet élni (egyedül, vagy párban), mert ezt várja tőlük a menedzsment.

Szóval vannak ilyenek, de a magyar fiatalok nevében kikérem magamnak, hogy ők ilyenek lennének!

Kis megszakításokkal lassan húsz éve vezetek táborokat. Azt hiszem ismerem a fiatalokat – ráadásul a magyarokat, a Szigeten leginkább külföldiek vannak – és bizton állíthatom, hogy nem ilyenek. Értelmesek, okosok, nyitottak a világra, érdeklődők. Két évtized alatt biztosan találkoztam legalább ezerrel. Egyik sem volt olyan papucsállatka-szerű, mint mondjuk Aurélió, vagy ki a fene...

Az egy dolog, hogy az RTL igazgatója ilyennek szeretné látni, formálni őket, de nincs igaza.

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/29728/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kereszt 2016-08-26 20:13:31
Tényleg nem ilyenek.
Válogatni szokták ezeket.
Válaszolok
Gáspár 2016-08-26 13:52:45
A Párbeszéd nyúlta le a blogstar logoját, vagy a blogstar a Párbeszéd párté?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?