Blogolj!

Szalai Ádám igazat mondott mégis perrel fenyegeti a Bors

"A Bors megteszi a szükséges jogi lépéseket azzal a férfival szemben, aki úgy tévesztette meg szerkesztőségünket, hogy a válogatott játékos nevében tett nyilatkozatot elektronikus levélben és visszaélt a kiváló válogatott labdarúgó nevével."

No fene. Az ember nem is tudja miről van szó, de ezt kapja a borslonline.hu oldalon. Kis kutakodás után kiderült, hogy a bulvárlap szeretett volna mélyre ásni azzal kapcsolatban, hogy Szalai Ádám válogatott labdarúgó valóban összejött-e egy Iszak Eszter nevű, amúgy a képeken igen csinos, hölggyel. A mások magánéletben ezer örömmel lubickoló lap úgy gondolta kideríteni az esetet, hogy e-mailt írt Szalai Ádámnak, aki fogta magát és választ a lap kérdéseire. Mindent leírt úgy, ahogy az megtörtént, illetve megtörténhetne. 

A problémát az okozta, hogy a felkészült kolléga nem a válogatott labdarúgónak, hanem egy egészen másik Szalai Ádámmal vette fel kapcsolatot. Nos ez a másik úriember, fogta magát és válaszolt a lap kérdéseire. Elárulta, hogy még nem találkozott az említett lánnyal, így aztán az sem igaz, hogy már akkor összejöttek, amikor a kisasszony még javában Dobrády Ákos zenésszel járt. Azt viszont kiemelte, hogy nagyon szívesen találkozna a Eszterrel

Íme a nyilatkozat: 

Naná!

És akkor jöjjön a leleplezés, amelyben Szalai Ádám – a másik – leírta, hogy mi történt. 

Erre tényleg csak azt tudom írni, hogy beszarás...

A Bors feljelentést tesz. Nagy bumm... Izgalmas per lesz, de a végeredménye nem igazán kétséges, talán jobb is lenne hagyni az egészet a fenébe. Szalai Ádám – a másik – nem állította, hogy ő válogatott labdarúgó – vagyis az egyik – és őszintén válaszolt minden kérdésre. 

Szalai Ádám – az egyik – mélyen hallgat a kérdésről. Pedig már komolyan érdekel a sztori. 

A baj viszont az, hogy ez az eset fényesen bizonyítja, hogy nagy bajban van az újságíró szakma. Nagyon nagy bajban. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/29668/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kereszt 2016-08-26 20:16:02
Remélem,nincs hasonló nevű küzdőlény,mint Én?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?