Blogolj!

Vajna Timi szivarozó macskája a spíler

Értem én, hogy Palácsik Tímea férje megszállottja a tévézésnek és az angol focinak. Vagyunk még ezzel egy páran ebben az országban. Sőt, lehet, hogy régebb óta nézzük – és nem üzleti szemüvegen keresztül – a Premier League fantasztikus mérkőzéseit.

És tettük ezt volna ma is.

De nem tehettük, mert a nagy kapkodásban Palácsik Tímea férje elfelejtette elérhetővé tenni számunkra a jó nevű Spíler tévét.

Holott megveszekedett Liverpool szurkolóként közös meccsnézést terveztem megveszekedett Arsenal-drukker blogger társammal.

Lestük a híreket, hogy hátha valamelyik értékelhető szolgáltató felveszi kínálatába a Spíler tévét, de csalódnunk kellett.

Úgy látszik, ennek a fergetes meccsnek (mi más lehetett volna, ha a végeredmény 3:4?) nem nagyon volt közönsége Magyarországon Palácsik Tímeán, a férjén és a macskájukon kívül. Ők biztos élvezték, Coutinho góljánál talán még nagy nyávogással az asztalra is felugrott a sziámi cicus.

De, mondjuk, ezt pont leszarom.

Engem a meccs érdekelt, amit egy kapzsi társaság elvett tőlem.

Talán előbb kellett volna gondolkodni, mint „média Csák Mátéként” cselekedni. Akkor talán még a minőségi foci rajongóinak szimpátiáját és bezsebelhette volna két horkolás és szivarpöfékelés között. Nem sikerült.

Így aztán a Vajna birodalom sportdebütálásáról pontosan az a véleményem, mintha Timike sziámi cicuskája sétálna a TV2-ös Red Carpeton.

De kultúrember vagyok, így aztán inkább le sem írom…

Csak a spíler jelentését: dörzsölt, furfangos, nagymenő, hamiskártyás, nagyágyú.

Egy szót nem találtam: szakember.

 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/29446/pics/14711966615914702_800x600.png
andy vajna,spíler tv
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Zsolt 2016-08-15 09:34:22
A UPC-n lehetett nézni.
Válaszolok
János 2016-08-15 07:59:49
Ezt kaptuk Mikulás bácsitól nyáron.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?