Blogolj!

Visszanyalt a fagyi a 444-nek

Nem minden arany, ami fénylik...

A mindig mindenkinél, mindent jobban tudó 444.hu – ők azok, akik minden hibáért belekötnek mindenkibe, nem szép... – most szépen alászaladt. Valószínűleg valaki megírta előre Hosszú Katinka 200 hátas döntőjének tudósítását és úgy gondolta, hogy biztos nyer a magyar klasszis. Aztán nem nyert, a cím módosult is, de Facebook ajánló nem.

Így a 444.hu Facebook oldalán előbb ezüstérmes Hosszú Katinka, majd egy sorral lejjebb négyszeres olimpiai bajnok.

Gratulálunk Hosszú Katinkának a három aranyhoz és az egy ezüsthöz! A 444.hu pedig reméljük a jövőben is mindig, mindenkinél, mindent jobban tudnak majd. Még a SEO leírás beállításait is. Szóval remélem, hogy ennyi volt és a 444 nem lesz a továbbiakban a média csendőre, hanem előbb rendet tesznek a maguk portáján. Aztán majd, ha hibátlanul dolgoznak, akkor jöhet az okítás is.  

(Abban a tekintetben pedig a próféta szóljon belőlük, hogy meglesz a hatodik aranyunk, de az biztos, hogy nem Hosszú Katinka szerzi, mert ő több számban nem indul.)

UPDATE: a hiba, az hiba – rosszindulatúnak lenni a magyar sportolókkal bűn... A sportmindig.hu nem egy olyan cikket talált, ami az elmúlt napokban a magyar sportolókat "üti." Magyar cikkekről van szó... 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/29420/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?