Blogolj!

Győző és a disznók

teo

Gáspár Győzőnek nincs malaca. Nem is volt. Most egy ideig nem is lesz. A rokonának se volt és nem is nagyon lesz most egy darabig.

Viszont jól mutatja a média egy részének működését, hogy már tudunk erről. Egészen pontosan arról – figyeljünk, mert bonyolult családfa jön –, hogy Gáspár Győző testvérének a lánya birtokol egy sertésüzemet, amelyet most kiraboltak. Az információ meg kiszivárgott valahogy. Mert mondjuk olyan érdekes, mint pofozkodás a falusi búcsúban.

Viszont a Kisalföldből kiderül ám még egy csomó dolog. Például az, hogy a telepet "valamikor az év során" rabolták ki. Július 19-e van. Azért csak most vették észre, mert ritkán járnak oda. De most hipp-hopp kiderült, hogy üresek az épületek, nincs már benne a klíma, a disznóknak telepített vezérlő (ez mi lehet? Győző parancsra megy enni. Mármint a disznó. Mármint az állat. A négylábú, na!), az önetető, az önbeadó, ami automatizált módon etette volna az állatokat.

Biztosítás nem volt, a becsült kár 40 és 50 millió forint között van valahol.

A becsületes nyomravezető 200 ezer forint jutalmat is kaphat, ha segít megtalálni az 50 milliónyi értéket.

Na jó, ez mondjuk gáláns piti.

Persze az egészben nem ez az érdekes, hanem az, hogy napvilágra tudott kerülni ez az igen fontos információ.

Fogalmam sincs. Mondjuk nagy oknyomozói munka biztos nem kellett hozzá. Mert ugye vagy egy jóindulatú rendőr, vagy Gáspárék szivárogtatták ki a hírt. Ez akár a szereplési vágy egy újabb megnyilvánulása is lehet. 200 ezret megér.

És még az is benne van a cikkben, hogy a disznók nem voltak ott a telepen. Dehogynem! Csak ritkán. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/28730/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?