Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Dirk Gerkens jönni TV2

teo

Arról már korábban is írtam, hogy milyen változások történhetnek, ha Andy Vajna valóban megveszi a Magyarország második legnagyobb kereskedelmi adóját. A korábbi találgatások lezárultak, a megegyezést ma be is jelentették a felek (gondosan a csatorna 18. születésnapját megünneplő parti előtt), azonban még egy fontos dolog kiderült ma.

Mégpedig az, hogy Dirk Gerkens fogja irányítani az adót, miután az összes aláírás és hatósági engedély befut. Igen, az RTL volt vezérigazgatójáról beszélünk, akit addig szívesen tartott frontvonalban a csatorna, amíg a kormánnyal háborúzott a reklámadó miatt. Aztán tavasz környékén megtörtént a kiegyezés, Gerkensnek meg (aki 2001 óta vezette a csatornát) mennie kellett, várta egy másik állás az RTL-csoporttól. Amit ő viszont nem fogadott el...

Ellenfelekből harcostársak

Helyette úgy tűnik inkább kibékült a távozását nagyban elősegítő fideszesekkel. Most pedig visszatér, és ez igencsak érdekes játszmákat vetít előre. Egyrészt ahhoz kétség sem férhet, hogy nagyon ért a televíziózáshoz, hiszen majdnem 14 éven át vezette az ország legnézettebb csatornáját, ahol a legjobb nézettségű műsorokat hozta létre. Másrészt a TV2 nyilván anyagilag is kellőképpen meg lesz támogatva, így a vonzerő is meglesz, amivel át lehet csábítani szakembereket a korábbi munkaadótól. Gerkens mindemellé gyaníthatóan szabad kezet is kap, nem hiszem, hogy Vajna naponta bent fog ülni az irodában.

A pénz, a szakértelem és a hatalom pedig mindig jó kombináció, ha az ember első akar lenni valamiben. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a bosszúvágy (ami gyaníthatóan benne maradt Gerkensben) mi mindenre nem tesz képessé valakit. Márpedig a sajtótájékoztatón ma azt mondták, hogy a TV2 1-2 éven belül a legnézettebb adó lesz. Ezek után pedig nem hiszem, hogy ennek bárki is útját tudná állni...

(fotó: origo.hu)

Update: Csakhogy gyorsan megcáfolódjon az utolsó mondat, a Simicska Lajos köréhez tartozó Fonyó Károly cége azt állítja, már két napja megvette a csatornát, így a jelenlegi vezetőknek nem volt joguk azt eladni Vajnáéknak. Végképp, hogy állítólag már korábban kirúgták őket. Hogy kinek van igaza, az valószínűleg nemsokára eldől, annyi azonban biztos, hogy a magyar közéletben fordulatból sosincs hiány!

Címkék: andy vajna, tv2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/21701/pics/lead_800x600.jpg
andy vajna,tv2
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?