Blogolj!

Puzsér világa

teo

Puzsér Róbert folyton harcol. Harcol a bulvár ellen hajdúpéterestül és sarkakatástul, illetve harcol az (ő mércéje szerint) értéket nem közvetítő, ámde nagy pénzeket besöprő televíziók ellen, amiket ma kereskedelmi tévéknek hívunk. Ez mind szép és nemes. Engem is idegesít, hogy a hét legnézettebb műsora a Barátok közt, ami 90%-ban a szereplők egymás elleni áskálódásáról és utálkozásáról szól. Az is zavar, hogy még mindig milliók nézik elképesztően primitív emberek "beszélgetéseit" a Való Világban, mondjuk Tilla Propaganda c. műsora helyett, ahol különböző ismert és kevésbé ismert embereket mutatnak be a nézőknek.

Puzsér céljaival tehát még egyet is érthetek, úgy is, hogy én nem gondolom, hogy a kereskedelmi csatornák csak szemetet adnának. Róbert harcával azonban van egy hatalmas gond: ő is ebből a világból él. Szerepelt a Csillag születikben, adott interjúkat beszélgetős műsorokban, volt a Showder Klubban és most ott volt a Szelfiben is. Mi volt a közös ezekben? Puzsér mindig felvette a fizetését, majd utána elküldte melegebb éghajlatra az egész műsort, kijelentve, hogy az borzasztó és csak rombolja az emberek agyát. És egyébként is, a kereskedelmi tévék menjenek a fenébe, mert ő utálja őket.

Harcoló felek

Azonban ez így egy idő után hiteltelen lett. Egyrészt, mert mindenki tudja, hogy nem illik abba a kézbe sz.rni, amiből etetnek. Másrészt meg Puzsér Róbert  nem lenne más a kereskedelmi tévék és rádiók nélkül, mint egy kevésbé ismert kritikus, és senkit sem érdekelne, hogy mit gondol Hajdú Péterről. Most meg úgy állunk, hogy mindketten ugyanonnan szerzik ismertségüket és a fizetésüket is. Nem kóser már ez a harc így sokadszorra, nagyon nem. Szerintem itt az ideje, hogy Puzsér abbahagyja annak kritizálását, akinek dolgozik és hozzon létre valami jót és hasznosat, ami saját mércéjének színvonalát is megüti. Kritizálni a sikereset ugyanis mindig könnyű, de magunknak is azzá válni, na az nagyon nehéz...

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/19830/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?