Hajós András oda hányt, ahonnan eszik, de…

Kecskés István
2017.04.01.
Hajós András hányni tudna, ha a TV2 Tények című műsorától. Gönczi Gábor a műsor egyik arca ezt a szívére vette.

Az újságírás legalja...

Elhunyt egy riporter. Fiatalon, mindössze 46 évesen hagyta el a szeretteit. És van egy olyan internetes oldal, ami feladatának érezte, hogy információira hivatkozva – forrás persze nincs – azt állítsa az elhunytról, hogy kábítószeres volt. Mi van itt? Miért téma ez? Mi közünk nekünk ehhez? Két kattintásért már mindent lehet? Elképesztő, ez az újságírás legalja.
Címkék: tv2

Tvrtko hattyúdala

teo
2016.02.29.
Vujity Tvrtkót múlt pénteken kirúgta a TV2. A hírt nagyon sokan felkapták, hiszen az átalakulóban lévő csatorna ezúttal egy emblematikus alakjától vált meg, méghozzá egy igen gyors döntéssel. Hibát követtek el a vezetők? Vagy Tvrtko hibázott, amikor egy interjúban nyilvánította ki személyes érzéseit Berki Krisztiánnal kapcsolatban?
Címkék: tv2, vujity tvrtko

Még bulvárabb tévé lesz a TV2-ből?

teo
2016.02.09.
Az ország második legnagyobb kereskedelmi csatornájának átalakítása újabb állomásához érkezett. Az új tulajdonosok Kökény-Szalai Vivient nevezték ki a TV2 hírigazgatójának, aki eddig leginkább a bulvár világában mozgott. Azonban mit jelenthet ez a csatorna jövője szempontjából?
Címkék: andy vajna, tv2

2015 a magyar médiában 4. rész

teo
2015.12.30.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. Most pedig eljutottunk a sorozat utolsó részéig, ami az októbertől decemberig tartó igen kalandosra sikerült időszakot öleli fel.

2015 a magyar médiában 3. rész

teo
2015.12.29.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. A mostani bejegyzés júliustól szeptemberig mutatja be a főbb történeteket.
Címkék: 2015, m4, menekült, tv2

2015 a magyar médiában 2. rész

teo
2015.12.28.
A 2015-ös év végéhez közeledve úgy gondoltam, hogy ideje lenne röviden összefoglalni azon fontosabb eseményeket és témákat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták idén a magyar médiára. A rövid összeállításban a gazdaságtól kezdve, a sporton át a politikáig minden szerephez jut majd. A sorozat második részében áprilistól júniusig tekintjük át az eseményeket.
Címkék: 2015, tv2

Dirk Gerkens jönni TV2

teo
2015.10.15.
Megtörtént az, amire egy évvel ezelőtt senki sem számított volna. Dirk Gerkens, az RTL korábbi vezérigazgatója, Andy Vajna TV2-jében tér vissza a magyar médiapiacra. Ezzel az egyik legnagyobb tudású médiaszakember veszi át a csatorna irányítását. Fordulatot hozhat ez a magyar televíziós piacon?
Címkék: andy vajna, tv2

Andy papa és a TV2

teo
2015.08.31.
Az utóbbi hetek népszerű témája volt, hogy Andy Vajna meg akarja-e venni az ország második legnagyobb kereskedelmi csatornáját. Lássuk mennyi változást hozna mindez...
Címkék: tv2

Ezeket a cikkeket olvastad már?