Bayern München helyett Bajkeverő majom az Invitel előfizetőienk

Kecskés István
2016.11.17.
Az Invitel jelentős változásokat eszközöl csatornakínálatában január 1-től. Kikerül a kínálatból többek közt az Eurosport összes csatornája, vagyis az előfizetők nem látják majd a Bundesligát, de ott lesz majd az adók között a Kiwi TV nevű gyerekcsatorna, amelynek egyik húzó sorozata a Bajkeverő majom.

Avar János a magyar South Park

Kecskés István
2016.11.12.
Továbbra sem csillapszik a Donald Trump győzelme feletti döbbenet. Mit arról már megemlékeztem, a Newsweeknél okozott némi problémát, hogy nem az országos esélyesnek tartott Clinton nyert, de ez semmi. A "Madam President" (ezzel a szalagcímmel jelent meg a Newsweek) botrány a rajzfilmiparba és bizony a magyar sajtóba is elért.

Megjelent a legjobban várt karácsonyi reklám (videó)

2016.11.11.
A John Lewis Áruházlánc minden évben kiveri a cukiságbiztosítékot a karácsonyi filmjeivel. Nincs ez másként most sem, hiszen megjelent Buster a boxer főszereplésével forgatott első kétperces összeállítás. Folytatása is következik majd az ígéret szerint.

Clintont címlapra tette a Newsweek

Kecskés István
2016.11.10.
Egy dolog biztos: a Newsweek című amerikai magazinból utcára került olyan példány, amelynek a címlapján Hillary Clinton mosolygott, mint az új amerikai elnök. Kellemetlen malőr, aminek sokféle magyarázata napvilágot látott az elmúlt napon. A helyzetet még az sem menti meg igazán, hogy Donald Trumpról is készült címlap ugyanebben az összevetésben.

Vigyázat! Pornófilm szereplője lehet a gyereke!

Kecskés István
2016.10.27.
És a címben lévő állítás nem vicc! Budapesten áll egy teherautó, amelynek a platóját átalakították és egy üvegkalitkában konkrét szexuális aktus zajlik. Befelé nem látni, kifelé viszont igen, sőt mivel az eseményekről felvétel is készül, a teherautó mellett elsétálók is bele kerülnek a videóba. Botrány!

Vehették volna a lapot

2016.10.09.
Tüntetnek a Népszabadság felfüggesztése ellen olyanok, akikről szinte biztosan tudhatjuk, hogy soha az életben nem volt a kezükben a lap. Konkurens napilapot égetnek azok, akik kiállnak a sajtószabadság és a demokrácia alapelvei mellett. Arról senki sem beszél, hogy a tüntetők, az égetők közül vajon hányan vásároltak korábban Népszabadságot. Mert, ha sokan vették volna...

Alföldi Róbert a Magyar Narancs

2016.09.21.
Alföldi Róbert ismét érdekeseket mondott. Ezúttal a Magyar Narancsnak, beszélt arról, hogy szerinte a terrorista például nem migráns. Meg úgy általában minden össze van keveredve. Félő nem(csak) a világban, hanem a művész fejében is. Szerinte amúgy most éppen rabszolgalázadás zajlik terrorista akcióknak álcázva. És a baj az, hogy van olyan lap, amelyik ezt lehozza...

Vágó István már másként kérdez

Kecskés István
2016.09.13.
Vágó István már nem úgy kérdez, mint régen. A kvízjátékok korábbi népszerű vezetője, ma már úgy érdeklődik, mintha a felvetéseit Gyurcsány Ferenc diktálná. Persze nem is ez a baj, hanem az, hogy olyan témákat feszeget, amikre részben már régen megszületett a válasz. Már Vágó István sem a régi, persze, ahogy Besenyő Pista bácsi mondta már új se...

Alföldi a hazáról: "Utálom."

Alföldi Róbert terjedelmes interjút adott a Mandinernek. Remek írás. Sok minden kiderült az Nemzeti Színház korábbi igazgatójáról. Ugye azt eddig is tudtuk, hogy üldözik – mondjuk, ha valóban így lenne, akkor valószínűleg nem dolgozna állami színházaknak is, de ezt most egy mellékszál. Az egyik legérdekesebb része a beszélgetésnek az, amikor a hazáról folyik a beszélgetést.

Schobert Norbi update-re szorul

2016.09.05.
Bevallom nem vagyok Schobert Norbi rajongója. A termékeit nem szeretem, a tornája nem az én világom, a hangja meg egyenesen idegesít. Ugyanakkor tisztelem azért, amit a táplálkozási iparágban elért, mert az azért nem semmi. Most azonban bizonyítja, hogy vannak területek, amelyeken borzalmasan amatőr.

Ezeket a cikkeket olvastad már?