Petőfi Terminátor

Kecskés István
2017.03.11.
Két reklám sokkolja most a magyar közönséget. Az egyikben egy hölgy énekel arról, hogy ő bizony nem más, mint a Kasszás Erzsi. Nagyjából az jön le a filmből, hogy neki baromi jó. Mi nézzük, nekünk nem olyan felhőtlen ettől az életünk… A másikban meg a Nemzeti dalt szavalják és közben a Terminátor lövi halomra az embereket. Utóbbi vajon melyik tévén megy?

A Blikk segít társat találni Alföldi Róbertnek?

Három és fél hónap különbséggel, szó szerint ugyanazokat a szavakat használva nyilatkozott Alföldi Róbert érdekes művész. A Blikk online kiadásán ugyanazok a mondatok jelentek meg a Nemzeti volt igazgatójának szájába adva tavaly novemberben és idén márciusban. Hogy mik vannak?!

Héder Barna kiütötte Kokót

Kecskés István
2017.03.06.
Annak ellenére is folytatódik a Maradj talpon! című vetélkedő, hogy Gundel Takács Gábor elhagyja a közszolgálati csatornát. Pénteken adja majd át az adást az eddigi műsorvezető az utódjának Héder Barnának. Érdekes helyzet ez, hiszen tulajdonképpen a volt főnöke kerül Gundel helyére.

Havas Henrik kurvázott egy jót

Kecskés István
2017.03.03.
Havas Henrik nem a magyar média legnépszerűbb alakja. Illetve egy rétegnél nagyon is ő a csúcs: a szépemlékű Napkelte című tévéműsor, néhai állandó fogyasztóinál, vagyis a baloldali, liberális beállítottságú, vélhetően ötven plusszos korosztálynál. Ma már szerencsére kevesebbet látni a tévében és a heti ámokfutásának köszönhetően a TV2 is szerződést bontott vele.

I. Habsburg Tarzan

Kecskés István
2017.02.28.
Idősebbek emlékeznek még arra, amikor a szépemlékű Szerencsekerék című műsorban, a "Tudja, hol szorít a cípő?" helyett a játékos megoldása a "Tudja, hol szeret a cápa?" mondat volt. De most itt az újabb, a métó követő, aki a Maradj talpon! című műsorban nem találta el, hogy melyik királyunk született épp 300 éve. Mondjuk közel járt, de nem sikerült.

Heti hetes – ezt is kinyírta a kormány?

teo
2017.02.25.
Címkék: Heti Hetes, RTL Klub

VV lett a jobboldali Kálmán Olga

Schobert Norbert jobban teljesít! Irány az ATV!

Kecskés István
2017.02.18.
A kémia professzora, a rákot citrommal gyógyító, update guru Schobert Norbert most aztán helyretesz mindent. Az ATV-n jelentkezik majd naponta egy tévétornával, amelynek az lesz a címe, hogy Magyarország erősödik! Eképesztő! Nyugodtan mondhatjuk, hogy jobban teljesít a volt rendőr.

Gundel Takács Gábor a távozásról beszél, de már az utódlásán gondolkodnak – szavazás

Kecskés István
2017.02.17.
Gundel Takács Gábor szomorú képet festett a közmédia helyzetéről. Az MTVA-tól távozó műsorvezető, riporter hosszú interjút adott, amelyben elemezte volt munkahelye helyzetét. Eközben felröppent a hír, hogy Héder Barna, vagy Kovács "Koko" István válthatja őt a vetélkedőben.

A bulvármajmok bolygója

2017.02.16.
Hihetetlen mik vannak! Például van olyan hír, amelyben a magánétéről beszélő önjelölt celeb, arról nyilatkozik, hogy ő bizony nem beszél a magánéletéről. No, de nemcsak Király Viktor szakított, hanem Ferencről is kiderült, hogy Zimány Linda számára már csak nevében kedves. Persze nem ez a lényeges kérdések, hanem a megjelenés.

Ezeket a cikkeket olvastad már?