Nincsenek jelzők

Kecskés István
2017.04.06.
Két esetre kaptam fel a fejem az MTVA-val kapcsolatban. A kettőnek látszólag semmi köze egymáshoz, de a megtörténtük nem sok jót jelez előre.

TV2: nem jött be a játékcsere

2017.04.02.
Kellett egy darabig nézni a TV2 "Annyit ésszel, mint erővel" című új vetélkedőjét, hogy az ember döntésre tudjon jutni vele kapcsolatban. Nekem sikerült: a jövő héten más lesz a műsor vacsora közben.

Hajós András oda hányt, ahonnan eszik, de…

Kecskés István
2017.04.01.
Hajós András hányni tudna, ha a TV2 Tények című műsorától. Gönczi Gábor a műsor egyik arca ezt a szívére vette.

Panka, avagy Alföldi Horcruxa

Charlotte
2017.03.30.
Helyes keverék volt. De már tegnap a nagydoktorit is megírták helyette annyira intelligens és művészi volt. Kész műalkotás. Robi maga. Ha ismered a Harry Potter legendát azt mondanám hogy egy horcruxa volt Robinak... egy darab a lelkéből, ami segít neki halála után újjászületni. Így viszont gyengíti...

A MÚOSZ-nak fontosabb a Momentum Mozgalom, mint az újságíró

2017.03.28.
Új elnöke van a Magyar Újságírók Országos Szövetségének: az egykori Népszabadság újságírója Hargitai Miklós, akit a szervezet 34 tagja választott meg vezetőnek. Az új seprű már bele is kezdett a takarításba, egészen pontosan a Média Önszabályozó Testülethez fordult egy origós cikk miatt. Kiderült, ez egy klasszikus pótcselekvés, az ügynek semmi folyománya nem lesz.

Hajdu B. István elszavalta a meccset – videó

Kecskés István
2017.03.25.
Sokféle elemzés megjelent már a ma esti portugál–magyar világbajnoki-selejtezővel kapcsolatban, de mindet ki lehet dobni a kukába, mert Hajdu B. István az M4Sport riportere kimaxolta ezt a műfajt. Arany János Családi kör című versének átiratát szavalta el Viníciustól Csányi Sándor izgatottan reszkető bajszáig.

Alföldi Róbert a rosszkedvű, baloldali, liberális, zsidó, buzi menekültbérenc

2017.03.22.
Hát ez van, ami a címben is van. Vitatkozni nem nagyon lehet vele, mert valóban így van. Az állítás igazához vezető út hosszú volt és rögös. Alföldi Róbert érdekes művész ismét nyilatkozott és ahogy ez ilyenkor lenni szokott sajnálokozott egy sort, a saját keserűségét úgy beállítva, mintha a hazánk sorsa lenne borzalmas.

A Szabad Nép szava

2017.03.16.
A Népszavánál mindig zajlik az élet. Most éppen Népszabadságtól érkezett brigád vette át az irányítás. Az egymásnak korábban örök hűségesküvőt tevő, de persze szerteszét szaladt népszabisok "szakmai kommandósként" verik szét a hosszú nélkülözés után gazdaságilag megnyugodni látszó Népszavát.

A nagy X-Faktor átverés

2017.03.14.
Eddig is sejthettük, hogy az RTL Klub tehetségkutatójába nemcsak úgy beszédülnek a tehetségek és az idiótá, hanem egy komoly selejtezés előzi meg már a válogatót is. Ez most gyakorlatilag kiderült, amikor a műsor egyik munkatársa amatőr zenésznek hitte az ország egyik legjobb szólógitárosát.

Hujber Ferinek elment az esze?

Kecskés István
2017.03.13.
A Valami Amerika című film első részében az egyik kedvencem volt Hujber Ferenc, a maga esetlen karakterével szerethető figurájával. Nem is voltam ezzel egyedül, hiszen hirtelen nagyon népszerű lett a film többi főszereplőjével együtt, de miközben Szabó Győzőből, vagy éppen Pindroch Csaba szép karriert futott be, Hujber Ferenc gyanúsan megbolondult. Vagy…

Ezeket a cikkeket olvastad már?