Rogán Cili es Sarka Kata, avagy a női polihisztorok

2017.05.13.
Rogánné Gaál Cecília és Sarka Kata ketten viszik majd tovább a köztévé szépségversenyét. Kapaszkodjunk meg.

A Sziget fesztivál és a politikai helyzet

Kecskés István
2017.05.13.
A Sziget fesztivál látogatottságára hatással lehet a magyar politikai helyzet? Szerintem nem, a rendezvény programigazgatója ezt állítja.

Hajós András és Gyurcsány Ferenc

Hajós András tovább nyűglődik a TV2 Csoport hálójában. Az eredetileg zenészként indult médiaszereplő nem szívleli különösebben a munkaadóit, de nem csak erről beszélt egy interjúban.

Közegellenálló

Most aztán megkaptuk a magunkét kedves sportújságíró társadalom! Akkora sallerba futottunk bele, mint Vlagyimir Klicsko a hétvégén, igaz minket nem a méltán híres Anthony Joshua tett helyre, hanem maga Kele János.

Bea asszony az RTL Klub Terry Black-je

Úgy tűnik minden csatornának megvan a maga Terry Black-je. Az RTL Klubnak Gáspár Bea, közkeletű nevén "Béja asszony".

A TV2 nem normális…

Kecskés István
2017.04.25.
Töredelmesen bevallom nem érdekel, hogy Vona Gábor a fiúkhoz, vagy a lányokhoz vonzódik-e. Ennek egyik – jelentős – oka az, hogy egy pillanatig sem osztottam a Jobbik korábbi, még a cukisodás előtti, véleményét a melegek bebörtönzéséről. Szóval magasról teszek rá, hogy melyik nem vált ki izgalmat Vona Gáborból.

Kocsis Éva, avagy Havas Henrik újra a közrádióban

Egészen vérlázító volt ma reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának “műsorvezetője”. Soha nem gondoltam volna, hogy a több mint negyven éve, minden hétköznap reggel hallgatott rádióműsoromat műsorvezető-függővé teszem. Innentől 6 óra előtt 2 perccel szépen meghallgatom, hogy ki lesz az aznapi házigazda, és ha Kocsis Évanevét mondják be, akkor azzal a lendülettel ki is kapcsolom a rádiót.

Alapítványi kézbe került az index.hu

Kecskés István
2017.04.20.
A Magyar Nemzetben és a HírTv-ben is érdekeltséggel bíró Pro-Ráta Holding Zrt. a 2014 februárjában kötött megállapodása alapján opciós jogát érvényesítette, megvásárolta az index.hu kiadóját, és az így szerzett tulajdonát a „Magyar Fejlődésért Alapítványra” ruházta át

Stohl András beszólással reklámozta az új műsorát

Kecskés István
2017.04.19.
Pataki Zita, Janklovics Péter és Stohl András a Class FM-hez igazolt, ők lesznek majd a Morning Show új műsorvezetői.

A média befolyásolja Gulyás Mártonék ítéletét

2017.04.13.
Két bírósági tárgyalás borzolta ma a kedélyeket. Egyrészt mára tűzték ki Sarka Kata és Hajdú Péter válóperét, másrészt pedig ma jelent meg a bíró előtt Gulyás Márton és Varga Gergő, akiket garázdasággal váldoltak, mert a hétfő esti tüntetésen festékes palackkal dobták meg a Sándor palotát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?