Breaking: Tibi atya – letiltva

2017.06.15.
Lecsapott a Facebook a legnagyobb magyar oldalra: letiltották Tibi atyát.
Címkék: Facebook, Tibi atya

Botka László a Jobbik-sajtóban nyomul

2017.06.13.
A kormánypárti sajtó ellen bojkottot hirdetett, a Vona-médiával kedélyesen cseverészik az MSZP miniszerelnök-jelöltje. A Jobbik-sajtó tehát nem pártsajtó? Fecseg a felszín, hallgat a mély? Érlelődik a technikai koalíció?

A szoci zsaru (i)gazságai

Tarjányi Péter MSZP-közeli biztonságpolitikai szakértő az ATV-ben bizonyította: a honi balliberális oldal még mindig nem hajlandó megérteni vagy elfogadni, hogy a muszlim tömegek bevándorlása és az egyre erősödő terrorizmus kéz a kézben jár.

A kettősmérce nyertese most a 24.hu

2017.06.02.
"A Boldogasszony zarándokvonaton nincsen fék" címmel jelent meg cikk a 24.hu oldalon. Egy napot vártam arra, hogy a mindig kritikus és élesszemű index, vagy 444 milyen írást közöl ezzel kapcsolatban.

Sigmund Freud Botka Lászlót is térdre kényszerítette

2017.06.01.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Hír TV-ben Kálmán Olgának elárulta, mi a véleménye az átlag választóról.

RTL: újabb csatorna Mónika és Balázs ismétléseinek

Kecskés István
2017.05.30.
A magyar RTL megszűnteti a nem túl nézett Film+2 csatornáját, de csinál helyette egy másikat RTL Gold néven.

Ujhelyi István mosolya Kálmán Olga szerint sem őszinte

2017.05.24.
Lehull a lepel a baloldalról, ahol úgy tűnik, a vén Európába a Maldív-szigeteken keresztül vezet az út. Ahol napbarnított mélytengeri búvárok Rolex órával a csuklón, luxusterepjáróból tennének fene nagy szociális igazságot. Mert a szocialista mimika nem változik. Időtlen.

Díjazzák a legtehetségesebb diákmédiásokat

2017.05.18.
A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület idén a Várkert Bazárban rendezi meg a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A május 19-i eseményen díjazzák a legtehetségesebb diákújságírókat, az egésznapos fesztivál látogatói pedig szakmai és szórakoztató programokon vehetnek részt, találkozhatnak népszerű vloggerekkel, youtuberekkel, tévésekkel, újságírókkal.

Fejér Megyei Hírlap: ez már amatőrizmus

2017.05.17.
Tavaly év végén a legnagyobb botrányt a Fejér Megyei Hírlap hozta, amelyben egy meghekkelt Orbán Viktor interjú jelent meg. Aztán a kamu részleteket tartalmazó beszélgetés áprilisban is az olvasók elé került. Most kiderült, hogy kétszer is…

Saját kérésére távozik az Indextől Dudás Gergely főszerkesztő

2017.05.16.
Saját kérésére távozik az Indextől Dudás Gergely főszerkesztő. Utódja Tóth-Szenesi Attila, a politikarovat eddigi vezetője lesz.
Címkék: Index.hu, simicska

Ezeket a cikkeket olvastad már?